Åsikter om kreativa mötesplatser?

Ensam är man svag eller får åtminstone för lite gjort 😉

Så jag tänkte passa på att lyfta fram Josefin Söderberg som gör praktik som projektassistent på Love at Work, där hon gör en marknadsundersökning för det här projektet. Hon går det tredje året på utbildningen för upplevelseproduktion i Piteå och gör nu intervjuer med bolag och ungdomar kring deras syn på ett kuligt hus/ en kreativ mötesplats. Om du som läser detta vill bidra med din syn så kan ni höra av er till Josefin på josefin@loveatwork.se eller på tel. 076-8244728.

Tack även till Love at Work som också är Josefins handledare och delaktiga i utvecklingen av varumärkesplattformen.

 

Kommunalrådet Karl Petersen lovade på företagarfrukosten i våras att det på sikt ska bli ett ”kuligt hus” i Luleå och Luleå Näringsliv är huvudman för det här projektet där visioner ska bli verklighet. Länsstyrelsen i Norrbottens län går nu också in i projektet vid sidan av Luleå Kommun för att dessa näringar är en prioriterad satsning i det regionala utvecklingsstrategin, den sk RUS:en. Det blåser medvind just nu 🙂

IMG_1967

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s