Austin Calling for you!

Världen ligger framför ens fötter, allt är möjligt eller behöver man kanske lite hjälp?

images-1DSC_0479I fjol åkte jag och några andra bolag från Luleå till Austin, för att delta på South by South West, en av världens största festivaler för musik, film och interaktiva medier. På den interaktiva delen var vi 30 000 besökare från 57 länder. Vi hade 1000 olika sessioner att lyssna på och 1800 föreläsare. Vi sprang runt och lyssnade på världens främsta talare inom sociala medier, men även till rymdentreprenörer, konstnärer, pedagoger, investerare, producenter m fl. God och billig mat inhandlades på foodtrucks i någon snabbpaus mellan föreläsningarna. I gathörn och på tak spelade band och hela stan kryllade av trevliga nätverkande människor. Kort sagt var det en inspirations och kompetensboost som inte liknar något annat jag varit med om och som var en lyckad investering i min egen kompetens.

DSC_0478

Nu är det dags igen och då tänkte projektet Creative Nodes och Luleå Näringsliv att vi vill få med oss äldre och nyare bolag från Luleå i mars, men också att vi ska hitta 4 nya fräscha talanger, som får möjlighet till finansiellt stöd. Tillsammans med vår samarbetspartner MediaEvolution i Malmö och andra samarbetspartner i Sverige, ska vi ordna ett ”Swedish BootCamp” som blir vår ”lägerplats” i det bubblande Austin mellan den 7-11 mars 2014. På plats blir man omhändertagen och guidad i det enorma utbudet, man får mingla och följa med på olika events som förhoppningsvis kan leda till bättre affärer, på sikt. Vår baktanke är att man också kommer att bli en av vår regions pionjärer och förebilder som kan hjälpa till att utveckla framtidens affärer.

Intresserad? Skärmavbild 2013-10-24 kl. 21.46.52Varmt välkommen till en Wantedträff för att höra mer! Torsdag 7 november kl 16:00 på Luleå Näringsliv (vi bjuder på lättare mat). Anmälan  senast 31 oktober. stinanamn

En tanke på “Austin Calling for you!

  1. Pingback: iTunes Festival vid SXSW i Austin förebådar iOS 7.1 | MaxiMac

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s