Creative Talks!

Nu kör vi!

Creative Talks är namnet på en ny föreläsningsserie under Luleå Science Parks paraply. Nu är det dags att sätta ljuset på de kreativa näringarna och skapa uppmärksamhet och lyskraft på hur dessa ”nya näringar” skapar framtidens jobb och hur de bidrar till utvecklingen på lokal, nationell och global nivå.

I rapporten ”En ny näring växer fram” publicerad i februari 2013, lyftes arkitektur, bildkonst, byråer, design, foto, film/tv, publish, print, musik/ljud, scen/event, turism/incentive och webb/app upp som de branschområden som är norrbottens kreativa näringar.

Till den första CreativeTalks den 26 november har vi bjudit upp vår samarbetspartner Media Evolution Malmö, som kommer och berättar om hur de byggt sin kreativa/ digitala industri.DSC_0283

Sen berättar Fredrik Kallioniemi, Luleå Science Park om big data, vår ”nya basindustri”, jag berättar om planerna att skapa en fysisk gränsöverskridande mötesplats i centrala Luleå, som ska bli en hubb där olika initiativ och olika branscher tillsammans ska kunna utveckla nya upplevelser, produkter och tjänster. Avslutningsvis så tar vi en dialog med alla på plats.

Den 26 november hålls den första Creative Talks, på Quality Hotel.

Anmälan senast 20 november. Varmt Välkomna.

images-6Nu kör vi!

stinanamn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s